Wednesday, 11 January 2012

saya EDIT gambar bagi hilang JERAWAT ?

ASsalammualaikum kawan !
malam ni saya nak habaq sikit nihh..
ramai dokk kata saya ni edit gambaq bagi hilang jerawat!
bukan nak cakap besAQQQ,saya memang tak ada jerawat..
haduii..takk tahu nak habaq lagu mana lagii kat hampa..
saya memang suka edit gambaq tapi nak edit bagi hilang segala
kawah dekat muka tu punn saya tak RETI..
hehehe.tak palahh kalau nak tuduh tuduh saya lagi,,
SAYA SUKAAA <3
dari edit baik saya picit jerawat saya sebelum SNAP SNAP ;D

Tuesday, 10 January 2012

awak awak awak cantik.saya suka !

         awak awak awak ...
cantik,comel,stylish,banyak duit(mybe) sebab awak banyak baju,kasut dannn handbeg.
tipulahh kalau cakap tak cemburunyerr dekat awak awak awak!never mind.saya akan cuba jadi diri sendiri tapi buat awak awak awak sebagai inspirasi :) bolehh kan ?
kita bukan nak tiru,just buat jadi INSPIRASI jee.hehe!

dia superman saya !

saya sayang,cinta,rindu dia selalu..jangan rampas dia dari saya.PLEASE ! dia baik,dia penyayang ,dia romantik tapi dia boleh jadi manusia paling kejam dalam dunia ni (time bergaduh) huahua ;p saya harap jodoh saya dengan dia.saya harap selalu :)

HOLLA ! Blogger here i come !

assalammualakm..
salam perkenalan kawan :)
saya baru jee create blog ni,sajee suka suka..hahA.

HARAP harap kita boleh berkawan dan terus berkawan.PEACE ><